PÅ GÅNG
I hela landet pågår ständigt ett arbete för allas rätt att spela fotboll. Här hittar du nyheter om det.
Intensivt arbete i vår
Det blir en intensiv vår med utbildning och information för distrikt och föreningar, i syfte att bredda kompetens och åtgärder inom mångfald, jämställdhet och integration för fotbollens bästa.
LÄS MER
Smarta idéer för schystare snack
Fotbollsklassiker som "idioten" möter virtuella omklädningsrum med machosnack. Kompisarna Shanga Aziz och Rogerio Silva har idéerna som sätter fart på normdiskussionen bland unga spelare.
LÄS MER
Succé för Girls Only Tournament i Trollhättan!
- Det känns helt fantastiskt. Vi är så nöjda med hur dagen blev. Innan turneringen möttes vi av kommentarer som "Ni ska vara glada om ni får ihop 10 lag", "tjejer vill väl inte spela fotboll" och "det finns inget intresse hos tjejer av detta" säger projektledare Fredrik Fornänger.
LÄS MER
Smarta idéer för schystare snack
Johanna Englund spelar i klubbens damlag där hennes engagemang och vilja parat med ett skarpt målskytte tog laget upp till division II. Hennes roll och betydelse för klubben är mycket större än så.
LÄS MER
Girls Only Tournament
Den 15 april arrangeras Girls Only Tournament, en stor fotbollsturnering bara för tjejer, i Arena Älvhögsborg. Förutom matcher blir det workshops, bankett och inspirerande föredrag med F17-landslagets förbundskapten, Pia Sundhage.
LÄS MER